kandallóbetét

Öntvény kandallóbetéteink égőterének elemei automata gépi öntéssel készülnek, hazai alapanyagokból. Ajánljuk a minőséget kedvelő és kereső ügyfeleinknek, akik előtérbe helyezik a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

Kategória: Termékkategóriák

Kandallóbetéteink két fajta frontrész stílussal kérhetők: rusztikus és modern. A modern letisztult, míg a rusztikus mívesebb vonalvezetésű.

Kategória: Termékkategóriák

A kétajtós kandallóbetétek, ahogy nevükből is olvasható, első és hátsó nagy üveges ajtóval rendelkeznek. Célszerű válaszfalba, két funkciós helyiség közé telepíteni.

Kategória: Termékkategóriák

Készülékeinket a piac igényeinek megfelelő precíz mérnöki tervezéssel, egyéni szellemi adaptációval, magas minőségű hazai alapanyagok felhasználásával, sok éves gyártási és szakmai tapasztalattal, második generációs családi manufaktúránkban állítjuk elő.

Kategória: Termékkategóriák
csütörtök, 25 június 2015 08:54

Egyedi vízteres kandalló tűzterek

Ha valaki veszi a fáradtságot és végignézi a vízteres kandallóbetét kínálatunkat, akkor fogja látni, hogy igyekeztünk méretek alapján és teljesítmény alapján sorba rendezni a Benkel vízteres kandallóbetét modelljeinket.

Kategória: Szakcikkek
Kategória: BENKEL

Kedvezmények, kuponok

A Pilis termékcsalád K18 és K22-es víztartállyal szerelt kandalló tűztereinek vásárlása esetén merülőhüvelyes termosztátot adunk ajándékba!

Kategória: BENKEL
szerda, 05 november 2014 08:15

Kandallóbetét – a kandalló lelke

A kandalló külső megjelenése az egyik legfontosabb szempont kandallóvásárláskor. Azonban ahogy az életben is a belső értékek a legfontosabbak, úgy igaz ez a kandallókra is. A megfelelő kandallóbetét fogja meghatározni a kandalló hatásfokát, minőségét.

Kategória: Kandalló blog
szerda, 07 január 2015 09:09

Pilis S SÜTŐ kandallóbetét beépítve

A Pilis S SÜTŐ kandallóbetét, vagy másnéven légfűtő tűztér különlegessége, hogy a kandallóban nem csak tüzelni tudunk, hanem nevéhez hűen süthetünk is.

Kategória: Kandalló blog