Termékkategóriák

Az újonnan épülő házak minimális hővesztesége indokolja a nagyteljesítményű kandallóbetétek hőleadásának időbeli megnyújtását. Ezt a célt szolgálják a hőtárolóval egybeépített kandallóbetétek.

Cégünk több évtizedes kandallóbetét gyártásban szerzett tapasztalatát kamatoztatta a kerti grillek megalkotásánál.

Füstkivezető csonkra helyezhető utó-hőhasznosító hődobok

Teljesítmény és hatásfoknövelés céljából gyártott szerkezetek

Kandallóbetét telepítése, beépítése során szükségünk van kiegészítőkre, tartozékokra. Ilyenek a hődobok, füstcsövek és idomok, szellőzőrácsok, tűzkészletek, különböző huzatszabályzók és a reteszelő egységek. A kandalló kiegészítők hivatottak egységgé kovácsolni a kandallót:

A beépíthető kandalló ajtók 800 C fokig hőálló nagyméretű kerámiaüveggel rendelkeznek. Az alábbi kivitelekben érhetők el:

Kandallóbetét vásárlása során nagy dilemmába kerülhetünk, ha nem tájékozódunk előzetesen megfelelően.

Öntvény kandallóbetéteink égőterének elemei automata gépi öntéssel készülnek, hazai alapanyagokból. Ajánljuk a minőséget kedvelő és kereső ügyfeleinknek, akik előtérbe helyezik a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

A panoráma kandalló általában a dizájnt, a kialakítást helyezi előtérbe. Panoráma kandallóbetét lehet a három oldalon üveges kivitel, vagy az extra nagyméretű frontüveggel rendelkező tűztér is.

Kandallóbetéteink kínálatában elérhető azon két ajtós változat, melynél a hátsó ajtó kisebb, az alap tűztér hátsó falából nyúlványként emelkedik ki, a tüzelés megkönnyítése céljából.

Kandallóbetéteink két fajta frontrész stílussal kérhetők: rusztikus és modern. A modern letisztult, míg a rusztikus mívesebb vonalvezetésű.

A konvekciós kandallóbetéttel olyan fűtési megoldás kivitelezhető, ahol a ház központi fűtését légcsatornán keresztül a meleg levegő minden helyiségbe történő eljuttatásával szeretnénk megoldani.

Kandallóbetéteink két fajta frontrész stílussal kérhetők: rusztikus és modern. A modern, vagy nevezhetjük minimál stílusúnak, a mai egyszerűbb, letisztult irányzathoz igazodik.

Légfűtéses kandallóbetéteink hatásfokának és teljesítményének fokozása érdekében utó-hőhasznosító egységeket, úgynevezett hődobokat gyártunk.

A három oldalas kandallóbetét három oldalon is rendelkezik üveggel. Általában elölről nagy üveges ajtóval, illetve jobbról és balról egy-egy kisebb üveges oldallal.

A kétajtós kandallóbetétek, ahogy nevükből is olvasható, első és hátsó nagy üveges ajtóval rendelkeznek. Célszerű válaszfalba, két funkciós helyiség közé telepíteni.

A sarok kandallóbetét két egymás melletti oldalon üveges kivitelt jelent. A két üveg csatlakozhat elválasztás nélkül, ekkor az ajtó „L” alakú és egybe nyílik az oldalsó résszel, de létezik külön elválasztott öntvénykeretbe rögzített üvegezéssel is.

A sütős kandallóbetét, olyan saját fejlesztésű légfűtéses kandallóbetét, melynél a tűzkamra fölött egy hőhasznosító sütő helyezkedik el.

A légfűtő kandallóbetét egy olyan kandalló tűztér, amely megfelelően körbeépítve képes a szobai levegőt gravitációsan cirkuláltatva felmelegíteni. Elsősorban azt a helységet fűti, ahová telepítették, de a megfelelő légtechnika alkalmazásával a meleg levegő a szomszédos helységekbe is eljuttatható.

A vízteres kandalló tűzterek olyan fatüzelésű fűtőberendezések, melyek képesek a ház központi fűtését teljesen kiszolgálni.

Készülékeinket a piac igényeinek megfelelő precíz mérnöki tervezéssel, egyéni szellemi adaptációval, magas minőségű hazai alapanyagok felhasználásával, sok éves gyártási és szakmai tapasztalattal, második generációs családi manufaktúránkban állítjuk elő.