Ez a hődob biztosan behozza az árát!

Ugyan ez igaz a kandallóbetétekre, a vízteres és légfűtő kandalló tűztereinkre is, de most nem ezekre szeretnénk felhívni a figyelmet, hiszen a kandallóbetétekről már nagyon sokat írtunk.

A hődobok azok a praktikus kandalló kiegészítők, amelyek most a fókuszba kerülnek! Több saját fejlesztésű hődobból is válogathatunk, melyek bármelyik Benkel kandalló tűztérhez csatlakoztathatók.

Egy dologra viszont érdemes figyelni: a füstkivezető csonk legyen legalább 180 mm átmérőjű. A Benkel hődobok megnövelik a légfűtő kandallóbetétek hőleadó felületét, így a megtermelt energia nem veszik kárba, azaz, hogy pontosan fogalmazzunk (mert hődob nélkül sem veszik kárba a megtermelt energia egy Benkel kandallóbetétben), egy hődob használatával még több energiát hasznosíthatunk, így növelve a kandalló hatásfokát. A Benkel hődobok hosszú élettartamú termékek, olyan modellek, amelyek garantáltan hamar behozzák az árukat, és utána még sokáig optimalizálják kandallós fűtési megoldásunkat. Itt megnézhetitek a jelenleg elérhető hődobjainkat!