Flekken, tűztér, sütögetés

Egy új Benkel fejlesztésű, kandallóbetét alaphoz hasonló termékre szeretnénk itt a Benkel kandalló blogon is felhívni a figyelmet.

Az új termék pedig nem más, mint az egyelőre Flekken sütő névre hallgató modell. Ha megfigyeljük, meglehetősen hasonlít egy tűztér aljára a szerkezet, amely még kihúzható és üríthető hamuzó fiókkal is rendelkezik. Bármilyen kerti rendezvényhez, partihoz, vagy akár csak egy kellemes hangulatú sütögetéshez is bátran ajánlhatjuk.

Ugyan még csak most kezdődik a tavasz, de az egyre hosszabb világos nappalok és az egyre melegebb idő jöttével hamarosan aktuális lesz a sütögetős téma. Érdemes addig is beszerezni, kipróbálni, hogy az éles használatban már minden flottul menjen. Ahogy az egyik képen látszik, akár bográcsot is akaszthatunk föléje, mégis alapvetően egy praktikusan ráhelyezhető ráccsal együtt használatos. Jó sütögetést kívánunk mindenkinek előre is a Benkel kandallók kistestvérével, a Benkel Flekken sütővel!, vagy a Benkel kerti grillezővel

Tisztelt Érdeklődő!

2024.06.17-től 2024.06.24-ig szabadságon vagyunk.

Információkérés, érdeklődés, megrendelés esetén kérem a benkel@benkel.hu email címen, vagy a honlapon elérhető űrlapon keresztül lépjen velünk kapcsolatba.

Ez idő alatt telefonon nem vagyunk elérhetőek.

Gyártási határidő jelenleg 1 hét.

Megértését köszönjük!

Gyergyay Benedek
ügyvezető, tulajdonos
BEN-KEL KFT.