Variációk a Pilis SÜTŐ kandallóbetét tűztérre

Éppen most érkezett be hozzánk egy kép az egyik kedves megrendelőnktől, akinek egy speciális Pilis SÜTŐ kandalló tűzteret gyártottunk. A megrendelő kérése az volt, hogy a sütő ajtaja a tűztérrel ellenkező oldalra kerüljön, mivel a kandallót praktikusan a nappali és a konyha közé építette be. Így a kandallót rakni, és a tüzet élvezni a nappaliból lehet, míg a sütőhöz a konyhából férünk hozzá.

Az ötletet követte a megvalósítás is, a búbos kemence jellegű, szép kialakításhoz ezúton is gratulálunk, és örülünk, hogy mindezt egy Benkel tűztérrel sikerült megvalósítani. A munka és a látványterv Lengyel Gábor kályhásmester keze munkáját dícséri. A BŐVEBBEN-re kattintva láthatók a képek, a nappali oldaláról és a konyha oldaláról a sütőajtós résszel, valamint a látványterv is. Amennyiben megtetszene, vagy hasonló újító ötlettel szeretnéd beépíteni a kandallódat, keress minket, találunk megoldást!

Tisztelt Érdeklődő!

2024.06.17-től 2024.06.24-ig szabadságon vagyunk.

Információkérés, érdeklődés, megrendelés esetén kérem a benkel@benkel.hu email címen, vagy a honlapon elérhető űrlapon keresztül lépjen velünk kapcsolatba.

Ez idő alatt telefonon nem vagyunk elérhetőek.

Gyártási határidő jelenleg 1 hét.

Megértését köszönjük!

Gyergyay Benedek
ügyvezető, tulajdonos
BEN-KEL KFT.