Zárt kályha ajtó tisztaüveg rendszerrel, környezetbarát égőtérrel

Ára: 255.000 Ft + ÁFA, bruttó 304.800 Ft, mely tartalmazza a zárt kályha ajtót, a 3 db égőtér modult, és a levegő szabályzó légzsilipet.

Egységárak:

  • ajtó és keret szerkezet: 125.000 Ft + ÁFA
  • égőtér modul: 30.000 Ft + ÁFA / db
  • levegő szabályzó légzsilip: 40.000 Ft + ÁFA

Új generációs öntvény környezetbarát égőtér, mely a legmodernebb elvárásoknak is megfelel. Variálható a kályha teljesítményéhez.

Ajánlott külső vagy belső légellátású, fenék rostély nélküli kályhákhoz, ahol a mai igényeknek megfelelő légtömör kialakítás szükséges. Az üvegöblítő levegő minden irányból – alulról, két oldalról és felülről – érkezik, mely biztosítja, hogy az üveg tiszta maradjon.

Az égési levegő bevezetését egy saválló anyagból gyártott, szabályzóval ellátott légzsilip biztosítja, mely kezelője a frontrészre vagy a kályha bármely oldalára van kivezetve. A magas minőségű nemesacél anyag nem rozsdásodik, így a tűztér alatt előforduló páralecsapódás nem okoz problémát, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot.

A bevezetett égési levegő oldalsó és hátsó rostélyokon, úgynevezett modulokon keresztül jut az égéstérbe. A samott falazatú, vagy samottal csatornázott kéthélyú bio és öko tűzterekhez viszonyított előnye, hogy a vasöntvény hővezetési tényezője közel 100-szorosa, sűrűsége 4-szerese a samotténak, ezáltal magasabb hőmérsékletű égési levegővel tudjuk táplálni a tüzet és a köpeny burkolat gyorsabban melegszik fel. Élettartama hosszú, beépítése egyszerűbb, bekerülési és karbantartási költségei alacsonyabbak a bio tűzterekhez képest.

Műszaki információk:

Az égőtér modulok külön-külön is megvásárolhatóak. A modulok a kályha belső kialakításának függvényében bárhol elhelyezhetőek. (hátul, oldalt)

  • ajtó szerkezet + 1 db égőtér modul: 3 kW
  • ajtó szerkezet + 2 db égőtér modul: 4,5 kW
  • ajtó szerkezet + 3 db égőtér modul: 6 kW

– ajtó, keret, és az égőtér modul elemek anyaga vas öntvény
– ajtó egység befoglaló méret: 465 x 600 x 130 (szélesség x magasság x mélység)
– látszó keret méret: 465 x 465 mm
– modul méret: 360 x 410 x 25 mm (szélesség x magasság x mélység)
– tisztaüveg rendszer
– nemesacél levegőszabályzó légzsilip 240 cm2 átáramlási keresztmetszettel
– 4 db felfogató praclival szerelve
– ajtókeret alsó réstakaró kerettel ellátva
– keret mélysége: 60 mm a burkolat könnyebb kialakítása érdekében (csempe, kisméretű tégla)
– kérhető kilincs dizájn (alapáras antracit, réz, antik)

Kérjen árajánlatot!