Univerzális levegős hőcserélő kandallóhoz

Korábban írtunk kandallóhoz csatlakoztatható vizes hőcserélőről, amellyel a légfűtéses kandallóbetétünket vízteres kandallóbetétté tudjuk alakítani. Most egy olyan megoldásról lesz szó, amikor egy meglévő légfűtő kandalló tűztér modellt szeretnénk még hatékonyabbá tenni. Erre a legjobb módszer egy Benkel D2-es levegős hőcserélő.

Ez egy olyan levegős hőcserélő, amely tulajdonképpen egy elkülönített légjáratú hatásfok-növelő berendezés. Bármelyik kandalló tűztérhez csatlakoztatható. A kandalló teljesítményét a távozó füstgáz fűtőértékének felhasználásával növeli úgy, hogy a füstgáz értékes hőjét elnyeli. Ez a kandalló technikai berendezés egy újabb jó eszköz arra, ha szeretnénk még egy kicsit javítani kandallónk energiafelhasználásán, ha szeretnénk még optimálisabbá tenni fűtési megoldásunkat.

Amellett, hogy a pénztárcánkat is kíméli ez az eljárás, teljes mértékben környezetbarát, zöld megoldásról van szó. Technikai kivitelezése is egyszerű, mindössze a már meglévő kandallóbetét felső füstcsonkjára kell „rákötni” a berendezést.

Tisztelt Érdeklődő!

2024.06.17-től 2023.06.24-ig szabadságon vagyunk.

Információkérés, érdeklődés, megrendelés esetén kérem a benkel@benkel.hu email címen, vagy a honlapon elérhető űrlapon keresztül lépjen velünk kapcsolatba.

Ez idő alatt telefonon nem vagyunk elérhetőek.

Gyártási határidő jelenleg 1 hét.

Megértését köszönjük!

Gyergyay Benedek
ügyvezető, tulajdonos
BEN-KEL KFT.