Vízteres kandalló – központi fűtésre kötve

A vízteres kandalló nagy előnyét – azt, hogy központi fűtésre is köthető – már korábbi írásainkban is felvetettük, de azt nem vizsgáltuk meg részletesen, hogy miben különbözik a vízteres kandalló egy központi fűtést működtető gázkazántól.

Funkciójuk azonos, azonban a legszembetűnőbb különbség az, hogy a vízteres kandallót nem kell elrejtenünk a pincébe, vagy a ház egy másik rejtett zugába.

Egy vízteres kandalló tűztérből ugyanannyi látszik a beépítés után, mint egy légfűtéses kandallóbetétből, gyakorlatilag csak a tűz maga, amit hőálló üvegajtón át szemlélhetünk és ezen az ajtón keresztül rakhatunk a tűzre is. Egyszóval, a vízteres kandalló nem csak, hogy olcsóbban és megbízhatóbban fogja ellátni házunkat meleggel, mint egy gázkazán, de esztétikusabb és egyben a nappalink dísze is lehet.

A lényeg itt is a felszín alatt van, kívülről láthatatlan, pont úgy, mint olyan sok más dolognál ebben az életben. Kívülről egy gyönyörű kandalló látszik csupán, belül viszont egy központi fűtésre kötött, teljes értékű fűtési rendszer található. Többek között ezért is, mi a gázkazánnal szemben a központi fűtésre köthető vízteres kandalló mellett tesszük le a voksunkat.

Tisztelt Érdeklődő!

2024.06.17-től 2024.06.24-ig szabadságon vagyunk.

Információkérés, érdeklődés, megrendelés esetén kérem a benkel@benkel.hu email címen, vagy a honlapon elérhető űrlapon keresztül lépjen velünk kapcsolatba.

Ez idő alatt telefonon nem vagyunk elérhetőek.

Gyártási határidő jelenleg 1 hét.

Megértését köszönjük!

Gyergyay Benedek
ügyvezető, tulajdonos
BEN-KEL KFT.