Kerti grillsütők

Hazai gyártású, praktikus Benkel grillsütő készülékek

Nyári időszakban a kandallóbetétek gyártása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a grillezők gyártására is. Termékeink magas minőségű hazai alapanyagokból készülnek pilisszentlászlói üzemünkben.

A grillsütők használatának kényelmét az ergonomikus kialakítás, és a sokrétű állíthatóság biztosítja. Készítünk önálló grillasztalokat, melyek körbeülhetők, saját asztallappal és sütőrésszel rendelkeznek, de kínálatunkban a kertikonyhákba beépíthető változatok is megtalálhatók. Manapság családi házaknál egyre népszerűbb egy állandó grillezőhely kialakítása, vagy egy kerti mobil alkalmatosság elhelyezése.

Készülékeinket a megbízhatóság, könnyű telepítés, szétszedhetőség jellemzi. Asztal kiviteleinket kerekekkel szereljük a könnyebb mozgathatóság érdekében. Grillsütő termékeinkhez kiegészítőket is árulunk: bogrács, akasztható grilltárcsa, öntvénysütő lap, kürtőskalácsfa, vagy sparhelt lap. Utóbbi kerti konyhák takaréktűzhelyének része is lehet. Party grill asztalunk többször szerepelt már sörfesztiválokon, illetve streetfood eseményen is. A grillezés igazi élménnyé válik a Benkel grillsütők használatával.

Tüzelőanyag lehet száraz, szellős helyen tárolt fa, vagy faszén.

Bárczay Oszkár régi magyar konyháról írt 1893-as dolgozata nyomán (is) tujduk, hogy a magyaroknak, mint "a többi nomád életet folytató népeknek" főeledelei a hús- és a tejtermények valának; a vadászatból, halászatból és tenyésztésből származó husaikat leginkább szenen sülve avagy bográcsban pörkölve, párolva és főve ették.