A vízteres kandalló forradalma

Kicsit ízlelgetve a szavakat azonban könnyen beláthatjuk, hogy nem egy hatalmas áttörésről, vagy világszenzációról van szó, hanem egy mindennapi tendenciáról. Nagyon sok lakásban ugyanis már eleve adott egy fűtési megoldás, ami a legtöbb esetben a gázfűtés. Mégis felmerül az igény, hogy egyéb fűtési móddal segítsük a lakás felmelegítését.

Az ember általában ilyen, szereti, ha be van biztosítva. Jó azt tudni, hogy ha kimarad a gázellátás, akkor sem kell a hideg szobában fagyoskodni, van egy másik, gázfüggetlen fűtési megoldásom is. Gyakorlatilag nagyon adja magát erre a szerepre a vízteres kandalló, leginkább azért, mert már meglévő, központi fűtésre köthető konstrukcióról van szó. A dolog lényege, hogy a kandalló egy víztartályt melegít, vízfűtő teljesítményre van maximalizálva a kandallóbetét, így a radiátorokban keringetett víz felmelegítésére hasznosodik az energia, ami közvetetten, a radiátorokon keresztül melegíti a lakást. A vízteres kandalló elterjedése mögött, a fűtési költségek csökkenése mellett, valószínűleg ez az indok áll.

Röviden összefoglalva: praktikus, független, biztonságot ad, hangulata van, költségcsökkentő és adja magát a beszerelése a legtöbb lakásban. Így mi is egyre inkább a vízteres kandallóbetét mellett, és a vízteres kandalló mellett tesszük le a voksunkat. Indulhat a vízteres kandalló forradalma!

Tisztelt Érdeklődő!

2024.06.17-től 2023.06.24-ig szabadságon vagyunk.

Információkérés, érdeklődés, megrendelés esetén kérem a benkel@benkel.hu email címen, vagy a honlapon elérhető űrlapon keresztül lépjen velünk kapcsolatba.

Ez idő alatt telefonon nem vagyunk elérhetőek.

Gyártási határidő jelenleg 1 hét.

Megértését köszönjük!

Gyergyay Benedek
ügyvezető, tulajdonos
BEN-KEL KFT.