Egyedi vízteres kandalló tűzterek

Ha valaki veszi a fáradtságot és végignézi a vízteres kandallóbetét kínálatunkat, akkor fogja látni, hogy igyekeztünk méretek alapján és teljesítmény alapján sorba rendezni a Benkel vízteres kandallóbetét modelljeinket.

(Ezek egytől egyig központi fűtéses kandallóbetétek, azaz központi fűtésre köthetők!) Szinte minden variáció megtalálható a honlapon, ami a Pilis kandallóbetétre épül.

Van oldalüveges, ez a Pilis-S-re épült vízteres kandallóbetétek, vannak két oldalüveges verziók, ezek értelemszerűen a Pilis-2S-re épült vízteres kandallóbetétek, és vannak elöl és hátul egyaránt üveges modellek. Ha azonban valami más kialakítás neked jobban tetszene, vagy más, egyedi elképzelésed van, abban is partnerek vagyunk, hogy megbeszéljük, kiszámoljuk és megépítjük neked!

Nem csak a Pilis légfűtő kandallóbetét modellre lehet vizes hőcserélőt építeni, de egyedi kívánság alapján szinte bármelyik légfűtő tűzterünkre. Az oldalüvegeket is tudjuk variálni, nem is beszélve a méretekről, amelyeket aztán egészen egyedire tudunk szabni, a kifűteni kívánt ház, vagy szoba méretétől függően, természetesen  olyan módon, hogy a hatékonyság ne sérüljön. Ha megtetszettek a vízteres kandallók, és központi fűtésre köthető kandallót szeretnél, de esetleg más elképzelésed van, mint amilyen modelleket találtál a honlapon, ne habozz felhívni minket, örömmel állunk rendelkezésedre, hogy együtt megtervezzük számodra, az igényeidhez szabott egyedi kandallóbetétedet!